dialoGlobal

PageLines-dialoglobal.png

Program personalizat pentru optimizarea culturii organizaționale în companii

Partener special – Camera de comerț și industrie franceză din România (CCIFER)

CCI_FRANCAISE_EN_ROUMANIE_2_lignes

DialoGlobal este un program ambițios pentru optimizarea culturii organizaționale din companii conceput de Mirel Bran și partenerii săi. Acest pachet complet se adresează ansamblului echipelor dintr-o companie pentru a produce o schimbare profundă și pe termen lung.

Într-o lume care se mișcă din ce în ce mai repede, companiile trebuie sa inoveze și să-și amelioreze funcționarea în permanență. Motorul acestei culturi a schimbării e­ste un ansamblu de valori împărtășite care constituie cultura organizațională a companiei. Programul DialoGlobal își propune să optimizeze această cultură și să o facă transparentă la toate nivelurile companiei.

Cultura organizațională este identitatea oricărui demers economic. Este unică și nu poate fi transferată de la o companie la alta dar poate fi optimizată cu tehnici care ating simultan toate nivelurile companiei.

Generațiile X și Y și în curînd Z lucrează împreună in cadrul companiilor. Profilurile lor psihologice și personalitățile lor sînt foarte diferite și conduc adesea la conflicte deschise sau tăcute care scad performanța în mod semnificativ. Viziunea companiei în cele trei dimensiuni ale sale – mentală, emoțională și spirituală – trebuie să fie împărtășită simultan de toți, de la director pînă la ultimul angajat.

România este un spațiu cultural cu o mentalitate specifică. Performanța companiei se bazează și pe înțelegerea specificităților culturale și mentale românești. DialoGlobal este un program gîndit exclusiv pentru spațiul cultural, mental și economic românesc.

Meniu
  • Coaching individual cu directorul companiei – 10 ședințe săptămînale de o oră
  • Coaching de echipă cu directorii de departamente (8 ședințe săptămînale în grup de la 5 la 15 persoane / durata unei ședințe – 4 ore)
  • Public Speaking cu directorii de departamente (4 ședințe în grup de la 5 la 15 persoane / durata unui ședințe – 4 ore)
  • Formare în scrierea de comunicate pentru departamentul de comunicare (4 ședințe în grup de la 5 la 15 persoane / durata unei ședințe – 4 ore)
  • Module de sociodramă rezervate liderilor informali ai angajaților (4 ședințe în grup de la 10 la 25 de persoane / durata unei ședințe – 4 ore) Modulele de sociodramă sînt precedate de o cercetare în cadrul companiei pentru a localiza liderii informali (2 zile) și redactarea unui raport global și minuțios care va întocmi portretul echipei (1 zi)
  • Newsletter trimestrial în format electronic – un nou concept care mizează mai mult pe emoție decît pe informație pentru a crea un sentiment de comunitate legat de valori comune în sînul companiei / 4 numere pe an
  • Un blog interactiv și un Forum al inovației rezervat angajaților companiei
Aflați mai multe

brosura-DialoGlobal-web-Ro_Page_01

Descriere în format pdf

Experții noștri

sînt formați în medii internaționale dar au avantajul de a cunoaște foarte bine specificitățile românești. Tehnicile noastre ne permit să operăm schimbări profunde. Companiile au adesea un anumit orgoliu afișat in sloganuri percutante și declarații ambițioase dar o întrebare este inevitabilă : sînt acestea integrate în activitățile cotidiene ?

Noi propunem o abordare globală a schimbării care se adresează simultan tuturor funcțiilor și nivelurilor dintr-o ierarhie. Originalitatea acestui program este simultaneitatea acțiunilor care este cheia optimizării durabile a culturii organizaționale a companiei.

Aspectele tehnice ale programului și procedurile de evaluare se negociază în detaliu în funcție de nevoile fiecărui client. Fiecare segment al intervențiilor noastre va face obiectul unui raport și o evaluare globală va fi efectuată la finalul programului.

Echipa

mirelMirel Bran
coach și doctor în științele informației
monicaMonica Grigoriu
coach PCC acreditată la International Coach Federation
amaliaAmalia Sterescu
fondatoare a școlii de Public Speaking în România

 

manuelaManuela Tiron
expertă în sociodramă și metode de acțiune
mariusMarius Weber
media designer
jonasJonas Mercier
director « lepetitjournal.com »